Přihlásit se
Otevřete aplikaci AdBoks a přejděte do svého profilu.
Účet AdBoks můžete smazat sami a kdykoli. Proces je rychlý, ale nevratný.
Všechny aktivní relace budou ukončeny a inzeráty přestanou být viditelné.
Otevřete aplikaci AdBoks a přejděte do svého profilu.
Vyberte Nastavení účtu a poté Zabezpečení.
Možnost najdete dole v sekci Nebezpečná zóna.
Zadejte heslo. Účet bude okamžitě smazán.
Údaje nezbytné pro historii dokončených transakcí zůstávají pouze v anonymizované formě.
E-mailová adresa, jméno, fotka, popis, telefon, firemní údaje a údaje pro výplaty, doručovací adresy, oblíbené položky a nastavení účtu.
Historie objednávek a hodnocení zůstávají kvůli integritě transakcí a vyúčtování jako „Účet smazán“, bez osobních údajů.
Napište z e-mailové adresy spojené s účtem. Použijeme stejný proces anonyzace a potvrdíme provedení.
Veřejná informace týkající se smazání účtu a souvisejících dat v aplikaci AdBoks, dostupná bez přihlášení.