Bejelentkezés
Nyissa meg az AdBoks alkalmazást, és lépjen a profiljára.
Az AdBoks fiókodat saját maga, bármikor törölheti. A folyamat gyors, de visszafordíthatatlan.
Minden aktív munkamenet lezárásra kerül, és a hirdetések többé nem lesznek láthatók.
Nyissa meg az AdBoks alkalmazást, és lépjen a profiljára.
Válassza a Fiókbeállítások, majd a Biztonság lehetőséget.
A lehetőséget alul, a Veszélyes zóna szakaszban találod.
Adja meg a jelszavát. A fiók azonnal törlésre kerül.
A lezárt tranzakciók előzményeihez szükséges adatok kizárólag anonimizált formában maradnak meg.
E-mail cím, név, fotó, leírás, telefon, cégadatok és kifizetési adatok, szállítási címek, kedvencek és fiókbeállítások.
A rendelési előzmények és értékelések a tranzakció és az elszámolás integritása érdekében „Törölt fiók” néven, személyes adatok nélkül megmaradnak.
Írj a fiókodhoz tartozó e-mail címről. Alkalmazzuk ugyanazt az anonimizálási folyamatot, és megerősítjük a végrehajtást.
Nyilvános információ a fiók és a kapcsolódó adatok törléséről az AdBoks alkalmazásban, bejelentkezés nélkül elérhető.