Zaloguj się
Otwórz aplikację AdBoks i przejdź do swojego profilu.
Konto AdBoks możesz usunąć samodzielnie i w każdej chwili. Proces jest szybki, ale nieodwracalny.
Wszystkie aktywne sesje zostaną zakończone, a ogłoszenia przestaną być widoczne.
Otwórz aplikację AdBoks i przejdź do swojego profilu.
Wybierz Ustawienia konta, a następnie Bezpieczeństwo.
Opcję znajdziesz na dole, w sekcji Strefa niebezpieczna.
Wpisz hasło. Konto zostanie usunięte natychmiast.
Dane niezbędne dla historii zakończonych transakcji pozostają wyłącznie w zanonimizowanej formie.
Adres e-mail, nazwa, zdjęcie, opis, telefon, dane firmowe i do wypłat, adresy dostawy, ulubione oraz ustawienia konta.
Historia zamówień i opinie pozostają dla integralności transakcji i rozliczeń jako „Konto usunięte”, bez danych osobowych.
Napisz z adresu e-mail powiązanego z kontem. Zastosujemy ten sam proces anonimizacji i potwierdzimy wykonanie.
Publiczna informacja dotycząca usuwania konta i powiązanych danych w aplikacji AdBoks, dostępna bez logowania.