Conectare
Deschide aplicația AdBoks și mergi la profilul tău.
Poți șterge contul tău AdBoks singur și oricând. Procesul este rapid, dar ireversibil.
Toate sesiunile active se vor încheia, iar anunțurile nu vor mai fi vizibile.
Deschide aplicația AdBoks și mergi la profilul tău.
Alege Setări cont, apoi Securitate.
Găsești opțiunea jos, în secțiunea Zonă periculoasă.
Introdu parola. Contul va fi șters imediat.
Datele necesare pentru istoricul tranzacțiilor finalizate rămân exclusiv în formă anonimizată.
Adresa de e-mail, numele, fotografia, descrierea, telefonul, datele companiei și de plată, adresele de livrare, favoritele și setările contului.
Istoricul comenzilor și recenziile rămân pentru integritatea tranzacției și a decontărilor ca „Cont șters”, fără date cu caracter personal.
Scrie de la adresa de e-mail asociată contului. Vom aplica același proces de anonimizare și vom confirma finalizarea.
Informații publice privind ștergerea contului și a datelor aferente în aplicația AdBoks, disponibile fără autentificare.